15Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals viu intensament la III Nit d’Espelmes amb èxit de participació i col·laboració

Pals viu intensament la III Nit d’Espelmes amb èxit de participació i col·laboració

L’Ajuntament i els veïns i veïnes de Pals han fet pinya per organitzar la tercera edició d’aquesta proposta cultural única, que va aplegar centenars de persones. No et perdis el vídeo de la III Nit d’Espelmes.

Els carrers del nucli antic il·luminats tènuement per les flames de les espelmes i en diferents racons propostes culturals que convidaven als visitants a descobrir formes d’expressió artística diverses, des de la música a la dansa passant pel foc. La III Nit d’Espelmes va ser tot un èxit amb centenars de persones vingudes d’arreu que van gaudir d’aquesta nit tan especial.

Enguany el projecte ha estat liderat per l’Ajuntament i els veïns i veïnes del municipi, que han treballat de manera voluntària per tal de donar continuïtat a aquesta proposta. Mireia Bonilla, regidora de Cultura, explica que «aquesta Nit d’Espelmes ha pres encara més valor perquè ha suposat que la gent del poble s’hi impliqui de manera extraordinària, fent que no només tinguem una activitat cultural singular, sinó que també hàgim guanyat en cohesió i participació. Sense la col·laboració del veïnat aquesta edició no hagués estat possible».

Propostes com el recital de veu i piano de les palsenques Laura Coll i Emma Stratton, el concert del trio de corda format per la palsenca Clàudia Xuriguera, Anna Espejo i Sergi Dalemus, l’espectacle de dansa creat i interpretat per Ester Bou i Tània Rubirola, les versions jazzístiques del grup Op’s Jazz Trio i l’espectacle de foc de Tracey Guinsberg van fer les delícies dels visitants que van passejar pels carrers del nucli antic des de les 21.30 h fins la mitjanit. Els artistes locals van demostrar un any més un grau alt de compromís i implicació amb aquest esdeveniment i amb la vila.

Per altra banda, el Mossèn del poble juntament amb l’associació «Amb les teves mans» dedicada al suport a persones refugiades,  van organitzar una barbacoa  i van oferir un servei de bar durant tota la vetlla, la recaptació del qual servirà per finançar projectes de solidaritat i cooperació.