24Març2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’Ajuntament millora la senyalització dels aparcaments gratuïts del poble

L’Ajuntament millora la senyalització dels aparcaments gratuïts del poble

Uns panells instal·lats a les entrades del municipi permetran als conductors trobar aparcament més ràpid i evitar donar voltes pels carrers, reduint així el volum de cotxes que circulen per la via pública.

L’Ajuntament de Pals segueix treballant per tal d’optimitzar la circulació de vehicles i reduir el trànsit rodat pels carrers del municipi durant els mesos d’estiu. En aquest sentit, al llarg dels darrers dies les entrades del poble han estat dotades de panells senyalitzadors on s’informa dels cinc pàrquings gratuïts de què disposa el municipi, situats al carrer Camí Fondo –apte per autocaravanes-, al carrer Enric Fort, a Camps d’en Pericay, al Carrer Quermany i al Carrer Aniceta. Els panells també contenen un mapa del municipi i la localització de cada pàrquing.

En paraules de l’alcalde, Sergi Brull, l’objectiu dels nous panells és “facilitar als visitants la cerca d’aparcament al poble per tal de reduir el volum de vehicles que circulen pels carrers del poble, sempre complicats durant els mesos d’estiu”.