18Abril2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’Ajuntament de Pals se suma a l’Oncotrail, una cursa per recaptar fons per als malalts de càncer

L’Ajuntament de Pals se suma a l’Oncotrail, una cursa per recaptar fons per als malalts de càncer

Enguany el consistori ha format un equip per participar activament en aquest projecte solidari i altruista, que tindrà lloc el 6 i 7 d’octubre i que passarà pel municipi. Es poden fer donatius en aquest enllaç

L’Ajuntament de Pals participarà enguany a l’Oncotrail, una cursa circular de 100 quilòmetres per equips impulsada per la Fundació Oncolliga Girona. Fins ara, l’Ajuntament col·laborava aportant uns obsequis per als participants i oferint algunes de les instal·lacions municipals com a espais d’avituallament. Aquest any l’Ajuntament ha decidit anar una mica més enllà i "formar un equip per participar més activament en aquest projecte solidari i altruista", explica l’alcalde de Pals, Sergi Brull, qui també ha donat les gràcies a les empreses que han contribuït a la causa i han fet efectiu el seu donatiu -Casas Pals-Finques i Turisme Pals; Can Padrès; Ca la Pruna (Bar Terrassa) i el Mirador de Pals (Terrassa Restaurant), Associació Cultural de Pals, El Xarrup (Bar Restaurant), Bázára (Cafeteria, gelateria, creperia), Instal·lacions Javier Rocha, Càmping Interpals, Hotel La Costa i Can Padrès (Rostisseria Barbacoa), així com a totes les empreses que han manifestat la voluntat de sumar-se al repte.

L’activitat, amb sortida i arribada a Palafrugell i una durada màxima de 30 hores, tindrà lloc el 6 i 7 d’octubre. Els interessats en fer un donatiu podeu fer-ho a través d’aquest enllaç i seleccionar el nom del nostre equip: "Ajuntament de Pals".

 

Quilòmetres solidaris

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars a les comarques gironines: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics i banc de perruques, entre d’altres. A més, un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l'Institut Català d'Oncologia de Girona.

 

Foto: Jordi Massoni