24Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Comença la nova temporada d’activitats al pavelló esportiu

Comença la nova temporada d’activitats al pavelló esportiu

A partir del 17 de setembre s’inicien les classes dirigides per a adults i a l’1 d’octubre es realitzaran les infantils en horari extraescolar.

El pavelló esportiu torna de vacances amb les piles carregades i amb una gran oferta d’activitats per a tots els palsencs i palsenques. Les classes dirigides per a adults s’iniciaran el 17 de setembre, en horari de matí i tarda. Pels matins, de 9.15h a 11.15h, l’equipament acollirà les activitats de tonificació muscular i cardiovascular, pilates, aeròbic i la rutina GAC (Glutis, Abdominals i Cames).

Per les tardes, entre les 19h i les 21.30h, hi haurà les activitats dirigides de ciclisme indoor, ball tonificant amb el mètode Zumba, pilates i també les activitats de tonificació muscular i cardiovascular, a més de la rutina GAC. Per tal de motivar a apuntar-se a aquestes activitats, la primera classe serà de franc. Podeu demanar més informació a la consergeria de l’equipament. Podeu consultar la programació de classes aquí.

Els més petits també tenen una cita al pavelló esportiu, concretament en horari extraescolar. Concretament hi ha previstes activitats de ball Zumba, ball funky, sessions multiesportives i psicomotricitat. Les inscripcions es realitzen a la consergeria de l’equipament i seran del 10 al 22 de setembre. Podeu consultar la planificació d’activitats extraescolars aquí.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (extraescolars.pdf)Activitats extraescolars [Activitats extraescolars ]80 Kb
Descarregar aquest arxiu (HORARI1819.pdf)Horaris activitats dirigides adults[Horaris activitats dirigides adults]70 Kb