24Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El dimarts 18 de setembre, vine a donar sang!

El dimarts 18 de setembre, vine a donar sang!

Podràs fer-ho al Centre Cívic, de 18 a 21h

 

L’Organització Mundial de la Salut defineix la sang com 'el regal de la vida', el regal més valuós que podem oferir a una altra persona. Diàriament moltes persones aconsegueixen sobreviure o milloren la seva salut gràcies al fet que algú ha decidit donar sang. Per això, l’Ajuntament anima tots els palsencs i palsenques a venir el pròxim dimarts 18 de setembre al Centre Cívic, de 18 a 21h, per regalar molta vida!

I és que amb una sola donació pots salvar la vida de 3 persones adultes o 6 nens. També és bo per a la teva salut, ja que redueix la quantitat de ferro en el cos, el risc de malalties del cor i de qualsevol tipus de càncer. A més, la renovació de sang permet que el cos en generi de nova, fet que contribueix a mantenir-se saludable en el dia a dia. Vine a donar sang, per ells, per elles i per tu!

 

Requisits per donar sang

Per ser donant de sang és necessari tenir un mínim de 18 anys, pesar més de 50 kg i gaudir de bona salut. És important deixar passar 2 mesos des de l’última donació i tenir en compte que els homes poden donar fins a 4 vegades a l’any, mentre que les dones poden fer-ho 3 cops.