16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Les àrees blava i vermella deixaran de funcionar el 30 de setembre

Les àrees blava i vermella deixaran de funcionar el 30 de setembre

Un cop finalitzat el període estival acabarà també la regulació de l’aparcament a diversos carrers de la vila

 

Les àrees de regulació de l’aparcament identificades com a zona blava i zona vermella deixaran d’estar operatives a partir del 30 de setembre. D’aquesta manera, es podrà tornar a aparcar sense haver d’obtenir un tiquet o un abonament. La regulació de l’aparcament entra en funcionament durant el període estival, ja que l’afluència de persones es multiplica i la mobilitat en resulta afectada. «Les àrees blava i vermella han funcionat correctament, facilitant la rotació de vehicles i una mobilitat més fluïda. A més, les millores en el servei de l’àrea blava han fet que sigui molt més còmode pels veïns poder estacionar», ha explicat la regidora d’Urbanisme, Maite Servià.

L’àrea blava va entrar en funcionament l’1 de juny i és gratuïta pels residents que tinguin matriculat el vehicle a Pals. Com a novetat enguany els veïns i veïnes no han hagut de sol·licitar i col·locar cap distintiu al cotxe, ja que l’empresa concessionària ha disposat d’un programa informàtic de lectura de matrícules.

Pel que fa a l’àrea vermella, va entrar en funcionament el 26 de juliol als carrers Enginyer Algarra, Abeuradors i els Horts, amb l’objectiu de dinamitzar aquests eixos comercials.