16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Anglès, francès, cuina de Nadal i herbes medicinals, els protagonistes dels cursos d’aquesta temporada

Anglès, francès, cuina de Nadal i herbes medicinals, els protagonistes dels cursos d’aquesta temporada

Les classes començaran la setmana del 15 d’octubre i acabaran abans del 30 d’abril. Consulta tota la informació en aquest ....

L’Ajuntament de Pals organitza una sèrie de cursos i tallers lúdics i formatius per aquesta temporada:

-          Anglès elemental: adreçat a aquelles persones que ja han fet una introducció a la llengua anglesa. Partint d'una metodologia dinàmica i participativa que combina tant la part oral com l’escrita. El curs començarà el 16 d’octubre i les classes seran els dimarts de 19 a 20.30h.

-          Anglès avançat (conversa): adreçat a aquelles persones que tenen un bon coneixement de la llengua anglesa i que poden desenvolupar un discurs coherent en anglès. L’objectiu és mantenir el ritme i la fluïdesa verbal de l’idioma, sempre repassant les estructures gramaticals de la llengua. Les classes començaran el 18 d’octubre i seran els dijous de 20.30 a 22h.

-          Francès elemental: per alumnes que ja tinguin una base de francès i puguin mantenir una conversa senzilla. Es prioritzaran les situacions quotidianes per tal de fer un aprenentatge de manera vivencial, mesclant la conversa amb els continguts gramaticals, seguint sempre les motivacions i interessos de l’alumnat. El curs començaran el 16 d’octubre i les classes seran els dimarts de 20.30 a 22h.

Aquells i aquelles que no es van inscriure al curs 2017-2018 hauran de fer una prova de nivell que tindrà lloc el dimarts 2 d’octubre de 19 a 21h a l’aula de formació de l’Escola Bressol. El preu dels tres cursos és de 25 euros al mes.

-          Taller de cuina de Nadal: en aquesta segona edició, els participants aprendran a preparar diferents aperitius freds i calents per a les festes nadalenques i també postres. Cadascú es podrà emportar o degustar el producte elaborat. El curs tindrà lloc els divendres 9, 16 i 23 de novembre de 19 a 21h, al bar del pavelló poliesportiu de Pals. El curs serà de 15 euros (inclou el material).

-          Demostració d’herbes remeieres: presentació de les plantes medicinals més comunes i demostració de com fer ungüents i xampús. Al final de la sessió, se sortejaran els remeis explicats entre tots els assistents. El taller gratuït es farà el divendres 19 d’octubre de 18.30 a 20.30h.

   INSCRIPCIONS CURSOS I TALLERS   

 

 

 

Tots els cursos, excepte el taller de cuina de Nadal, es realitzaran a l’Aula de Formació de l’Escola Bressol i acabaran abans del 30 d’abril. Les inscripcions són del 27 de setembre fins al 9 d’octubre i s'han de fer en aquest enllaç. En el cas del taller de cuina de Nadal, només s'accepten inscripcions OnLine.