16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Nou curs subvencionat de monitor/a de lleure a Pals

Nou curs subvencionat de monitor/a de lleure a Pals

La formació estarà subvencionada al 100% per als joves i les joves de Pals i al 50% per al mateix col·lectiu de la comarca. Inscriu-te aquí

 

L’Ajuntament de Pals i el Consell Comarcal del Baix Empordà han organitzat un nou curs intensiu de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil a Pals. La formació, destinada a majors de 18 anys, començarà el 21 de desembre i es realitzarà a Ca la Pruna durant tot el Nadal. El curs està subvencionat al 50% per a tots els joves de la comarca a través del suport de l’Oficina Jove del Baix Empordà, i costejat al 100% per als joves i les joves de Pals amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. Les places són limitades.

El curs té tres etapes formatives: una lectiva presencial de 100 hores a l'aula, una lectiva no presencial en la qual s'estudia des de casa de 50 hores i finalment una etapa de pràctiques de 160 hores. Un cop superat tot el procés formatiu s’obtindrà el diploma i el carnet de monitor i monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil expedit per la Generalitat de Catalunya. Podeu trobar tota la informació i inscriure-us en aquest enllaç.