23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Noves sessions de contacontes a la Biblioteca Municipal

Noves sessions de contacontes a la Biblioteca Municipal

Torna la màgia dels contes a la biblioteca de Pals, una activitat ja consolidada que busca entretenir els més petits i ajudar-los a treballar la seva imaginació, creativitat i concentració. La primera sessió del nou cicle tindrà lloc aquest dimecres vinent. 

Tot a punt per a l’inici del ja tradicional cicle de contacontes. El proper dimecres 10 d’octubre arrencarà una nova edició d’aquesta popular activitat que busca fer gaudir els més petits tot fomentant la seva imaginació, creativitat, llenguatge i concentració. Totes les sessions tindran lloc en dimecres a dos quarts de sis de la tarda a la Biblioteca Municipal. L’explicació de relats i històries infantils anirà acompanyada, en alguns casos, de la pràctica de manualitats en algunes èpoques concretes de l’any, com ara Halloween o Nadal.  

Tot seguit es relaciona la programació de sessions de contacontes prevista per a aquests propers mesos.  

  

Octubre 

 - Dimecres 10En Cigró, amb Txo Titelles (a partir de 2 anys) 

 - Dimecres 24Taller de màscares de Halloween, a càrrec de Creativa. Cal apuntar-se a la Biblioteca. Els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Les places són limitades i l’últim dia per apuntar-se és el 19 d’octubre. 

  

Novembre 

 - Dimecres 7: La casa de la mosca fosca, amb Alquímia Musical (a partir de 3 anys) 

 - Dimecres 21: La castanyada amb l’Albert, a càrrec de l’Albert Quintana (a partir de 3 anys) 

  

Desembre 

 - Dimecres 12: Contes de Nadal i taller de fanalets, amb La Sal d’Olot. Més endavant donarem més informació sobre com apuntar-se al taller.