16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Gran èxit de la 28a Marxa dels Arrossars de Pals

Gran èxit de la 28a Marxa dels Arrossars de Pals

Enguany, unes 300 persones van formar part d’un dels esdeveniments més esperats del calendari anual

 

El passat diumenge, 2 de desembre, va tenir lloc la 28a edició de la Marxa dels Arrossars de Pals. Aquest tradicional esdeveniment, organitzat per l'Associació Cultural i Esportiva el Pedró de Pals amb la col·laboració de l'Ajuntament, va ser un autèntic èxit en participació.

Unes 300 persones van concursar a la marxa, que consistia en 2 circuits diferents: un de 10 km i l'altre de 20 km. En aquesta entrega no s'ha realitzat la prova amb BTT. Els marxants van sortir a les 9 del matí del Pavelló d'Esports municipal. En arribar a meta, van rebre un obsequi i van formar part d’un sorteig (amb diferents regals), organitzat pels patrocinadors. Per recuperar les forces gastades en la prova, també es va celebrar una botifarrada popular marca de la casa.

Sergi Brull, alcalde de Pals, ha destacat que «ha estat una edició molt participativa, fet que mostra la consolidació d’aquesta prova, que no es deixa de superar. Més enllà d’un esdeveniment esportiu, la Marxa dels Arrossars és un punt de trobada de germanor entre veïns, veïnes i visitants».