19Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals reivindica la seva tradició nadalenca amb la 39a edició dels Pastorets

Pals reivindica la seva tradició nadalenca amb la 39a edició dels Pastorets

Les diferents funcions dels Pastorets tindran lloc els dies 6, 12 i 13 de gener al Pavelló Poliesportiu de Pals, a les 18 h.

Torna el Nadal i, un any més, tornen els Pastorets de Pals. Ho faran amb la representació de l'obra La flor de Nadal, de Francesc A. Picas. La 39a edició dels Pastorets tindrà lloc els dies 6, 12 i 13 de gener al Pavelló Poliesportiu de Pals. Les tres funcions seran a les 18 h.

Sergi Brull, alcalde del municipi, destaca que “es tracta d’un espectacle que ja forma part de la nostra història com a vila. Els Pastorets arriben així a una 39a edició. Això significa que són 39 anys de representacions, des de l'any 1979, amb més de dues generacions de palsencs implicades”. Finalment, Brull ha volgut agrair, en nom de tot l'Ajuntament, tot l'esforç i implicació destinats per part de l'Associació Cultural i Esportiva El Pedró. “Gràcies per fer-ho possible, any rere any”, diu l'alcalde.

Al mes de novembre, l'equip de Pastorets de Pals va iniciar les trobades i reunions prèvies de coordinació d'assajos i de proves de vestuari. L'espectacle inclourà efectes especials, d'il·luminació i sonorització, i comptarà amb veus i música interpretades en directe. Si voleu seguir tota l'actualitat del grup, ho podeu fer a les xarxes socials. Concretament, a Facebook i a Instagram.