19Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El curs intensiu de monitor de lleure comença aquest dissabte

El curs intensiu de monitor de lleure comença aquest dissabte

L'Ajuntament de Pals bonificarà en un 50% la matricula dels alumnes empadronats al municipi.

Us informem que aquest dissabte, 22 de desembre, a partir de les 11 h a Ca la Pruna, s'iniciarà el curs intensiu de Nadal de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, organitzat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Pals, conjuntament amb l'Escola de La Bisbal d'Empordà, finalitzarà el 12 de gener i tindrà una durada de 12 dies. En podeu consultar les dates i horaris aquí

El curs capacita per a l'exercici qualificat d'aquesta professió i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis del sector. A través d’aquesta formació, es prepara l'alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

A través d’aquesta formació s'obté el títol oficial de monitor de lleure, expedit i homologat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. El curs està subvencionat a mitges pel Consell Comarcal del Baix Empordà i per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Pals. La quota de matriculació és de 265€, tot i que l'Ajuntament de Pals subvencionarà parcialment la quota de les persones empadronades al municipi, reduint-la a 132,50€. L'altra meitat estarà coberta per la subvenció del Consell Comarcal, de manera que, a aquestes persones, la matrícula del curs no els suposarà cap cost. La formació ha assolit l'èxit d'inscripcions en aquesta primera entrega (places exhaurides), i ja s'està treballant en futures edicions.