16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Torna el “Cicle de Conferències” de Pals

Torna el “Cicle de Conferències” de Pals

Enguany, en la seva XVI edició, l'esdeveniment portarà experts de renom en diferents àmbits de la cultura, com l'art, la ciència o la història.

El cicle té lloc alguns divendres de gener i febrer, a les 20 h a Ca la Pruna.

Tornen la cultura, la ciència, l'art, la filosofia, la història i el patrimoni. I ho fan a través del Cicle de Conferències que organitza l'Associació Cultural de Pals amb el suport de l'Ajuntament. L'esdeveniment arriba a la seva setzena edició en plena forma i, com en cada entrega, portant experts reconeguts de diferents àmbits. Des de l'11 de gener i fins al 22 de febrer, el Cicle oferirà xerrades i ponències de gran interès divulgatiu, que tindran lloc els divendres, a les 20 h a Ca la Pruna.

El cicle va donar el tret de sortida el proppassat divendres 11 de gener, amb la xerrada “Art i Ciència, la restauració d'obres d'art”, a càrrec de Carme Sandalinas, llicenciada en Belles Arts i Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya.

El pròxim 25 de gener el Sr. Baltasar Parera, Enginyer Agrònom, presentarà el llibre “Pere Coll i Rigau i la història  de l'arròs a Pals (1853-1918) de Josep Pla”.

El 8 de febrer, el Doctor en Medecina Joan Baró plantejarà qüestions ètiques i existencials, però també reals i imprescindibles, amb la xerrada titulada: “Per viure dignament. Dret a una mort digna”. Finalment, per tancar el cicle, el dia 22 de febrer, el Sr. Martí Pons, cap dels Mossos d'Esquadra, delectarà el públic amb la ponència “Volar, un plaer al teu abast”.