16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Millores i arranjament al cementiri de Pals

Millores i arranjament al cementiri de Pals

S'estan duent a terme treballs de manteniment, neteja i arranjament de les instal·lacions per part de membres de la Brigada Municipal, amb la supervisió dels Serveis Tècnics Municipals.

La regidoria de Serveis, Medi Ambient i Agricultura, amb la col·laboració dels Serveis Tècnics i Gestió Cementiri de Pals, ha començat a executar una sèrie d'actuacions al cementiri municipal, amb l'objectiu de millorar els equipaments d'aquest espai i el seu funcionament.

D'una banda, s'adquiriran nous columbaris, seguint el model anterior. A més, s'han dut a terme treballs per tal de millorar l'estètica, el manteniment i el funcionament del cementiri. Entre aquestes, destaquen la neteja, el sanejament, la pintura, les reparacions de construcció, el canvi del quadre elèctric, la incorporació de nous punts d'aigua, la millora de la il·luminació, l'endreça i desbrossament de la zona verda, així com feines de jardineria. Aquests treballs s'estan efectuant per part de membres de la Brigada Municipal.

L'alcalde del municipi, Sergi Brull, emmarca aquests treballs en “l'interès per la cura i la posada a punt del cementiri. Es tracta d'un projecte que s'està realitzant durant els darrers anys per tal de resoldre algunes mancances importants que s'arrossegaven des de feia temps”.