16Juliol2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat AVÍS INFORMATIU. Tall de llum de dijous 31 de gener

AVÍS INFORMATIU. Tall de llum de dijous 31 de gener

L'Ajuntament us informa que el dijous 31 de gener Endesa durà a terme uns treballs de manteniment i millora del servei que provocarn la interrupció del subministrament elèctric durant unes hores.

Us informem que l'empresa Endesa, per tal de millorar la qualitat del seu servei elèctric, realitzarà la setmana vinent uns treballs de manteniment que ocasionaran un tall temporal del subministrament d'energia. El tall serà el dijous 31 de gener i tindrà lloc de 8 a 12 hores, aproximadament.

La interrupció afectarà Palau-sator, Torrent i el nucli de Pals. En concret, els carrers Abeuador, Afores, Araval, Bernagar, Camí Fondo, Companyó, Canigó, Pujada de Cas Rufina, Plaça Catalunya, Cementiri, Creus, Passeig d'Europa, Enginyer Algarra, Enric Fort, Plaça de l'Església, La Font, Horts d'en Molinas, Horts del Carreter, Hospital, La Font, La Torre, Sorres, Plaça les Placetes, Plaça M. Oliva Prat, Carrer Major, Plaça Major, Mina, Mossèn Joaquim Pi, Muralla, P. Coll Rigau, Avinguda Paul Companyó, Pere Coll, Placeta de Pals, Placeta d'en Bou, Raval i Vinyes.

Per a qualsevol qüestió o aclariment, us podeu dirigir al següent telèfon d'atenció al client de l'empresa: 800 760 706.