23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja us podeu inscriure al concurs literari Llapis de Sant Jordi!

Ja us podeu inscriure al concurs literari Llapis de Sant Jordi!

L’últim dia per presentar els treballs serà el dimarts, 8 d’abril 2019. Podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

Us informem que ja està obert el període d’inscripcions per participar en el 23è Llapis de Sant Jordi, el concurs literari de Pals. Com cada any, els treballs, de temàtica lliure, s’hauran de presentar en llengua catalana. L’extensió haurà de ser d’un màxim de 3 fulls din-A4, escrits per una sola cara. El certamen està dividit en dues modalitats: poesia i prosa. Els participants podran presentar només una obra.

Pel que fa a les categories, n’hi haurà 3: la infantil (dividit en dos grups, per a nascuts entre 2007 i 2010), la juvenil (nascuts entre 2003 i 2006), i adults (nascuts el 2002 i anys anteriors). Els premis estan valorats en metàl·lic i vals per a llibres. En la categoria infantil, s’atorgaran 3 premis (1r, 2n i 3r per a cada grup); en la juvenil, un únic premi  i, finalment, en la categoria adults, un premi per a la modalitat de Poesia i un per a la de Prosa.

Com presentar-s’hi?

  • Al web de l’Ajuntament de Pals (www.pals.cat/cultura ).
  • Presencialment, amb suport paper, a les oficines de l’Àrea de Cultura-Arxiu, o bé a la recepció de l’Ajuntament (de 9 del matí a 2 de la tarda), i a l’Oficina de Turisme (de 10 del matí a 2 de la tarda). 
  • Per correu postal es poden adreçar a l’Ajuntament de Pals (Àrea de Cultura-Arxiu), a la direcció: Pl. Major 7, 17256 Pals. En aquest cas, la data del franqueig (visible al sobre) serà com a màxim el dilluns, 1 d’abril de 2019.

 

El veredicte del jurat i l’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, a Ca La Pruna, a partir de les 17 h. El termini de presentació de les obres restarà obert fins al 8 d’abril. Podeu formalitzar la inscripció i consultar totes les bases i normes de participació en aquest enllaç.