23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals tornarà a ser seu oficial del prestigiós torneig MIC Football

Pals tornarà a ser seu oficial del prestigiós torneig MIC Football

El Camp de futbol Pere Servià Cantó acollirà, novament, el torneig de futbol base més esperat de les comarques gironines. La cita esportiva tindrà lloc entre els propers 16 i 21 d'abril.

El Camp de futbol Pere Servià Cantó de Pals serà escenari, per segona ocasió, d'un dels esdeveniments esportius més esperats de l'any a la demarcació de Girona: la Mediterranean International Cup (MIC). Es tracta d'un torneig de futbol base internacional que porta a la Costa Brava a alguns dels clubs i seleccions nacionals més potents de tot el món. El torneig, que enguany arriba a la seva 19a edició, va néixer amb l'objectiu de donar l'oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial.

Durant el torneig, els municipis participants de la Costa Brava, entre ells Pals, es vestiran de gala per rebre a milers de jugadors i jugadores, juntament amb tècnics i acompanyants, provinents dels 5 continents. Podeu conèixer totes les novetats i els detalls del MIC aquí: https://www.micfootball.com/ca.