26Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ca la Pruna acull la biennal de fotografia “Mirades”

Ca la Pruna acull la biennal de fotografia “Mirades”

Del 27 de març al 30 d’abril podreu visitar les exposicions que aquest festival fotogràfic, que enguany arriba a la 6a edició, portarà a Pals. En concret, són “Gairebé fosc”, de Mireia Alises i “Montería”, de Jesús Visauta.

La inauguració tindrà lloc aquest diumenge, 31 de març, a les 11 h a Ca la Pruna.

Arriba a Pals el Festival Biennal de Fotografia “Mirades”, organitzat per l’associació Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí. Durant aquest esdeveniment, celebrat del 30 de març al 27 d’abril, es podran veure les obres seleccionades en diferents punts del Baix Empordà, com Torroella, l’Estartit, Ullà, La Bisbal d’Empordà i Girona. A Pals, l’espai que acollirà la mostra serà Ca la Pruna, i les exposicions escollides són “Gairebé fosc”, de Mireia Alises, un projecte que tracta sobre la soledat amb la qual conviu l’ésser humà en una societat canviant i tecnològica i, per altra banda, “Montería”, de Jesús Visauta, centrada en la caça: una tradició entre el pànic al conflicte i la passió dels qui la practiquen. Els horaris de visita són els següents:

• Dimecres, dijous i divendres: tardes, de 17 a 20 h
• Dissabte i diumenge: matins de 10.30 a 13.30 h i tardes de 17 a 20 h
• Setmana Santa: matins de 10.30 a 13.30 h i tardes, de 17 a 20 h
• Tots els dilluns (inclòs el 22 d’abril) i dimarts: tancat

La inauguració tindrà lloc aquest diumenge, 31 de març, a les 11 h a Ca la Pruna. Més informació a www.fototorroella.cat.