19Agost2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat La I Nit d'Espelmes ofereix a centenars de veïns i visitants una visió mai vista del nucli històric de Pals

La I Nit d'Espelmes ofereix a centenars de veïns i visitants una visió mai vista del nucli històric de Pals

Centenars de persones participen en aquesta original i màgica vetllada a la llum de les espelmes i descobreixen els racons i edificis emblemàtics de Pals des d'una perspectiva diferent.

Ahir diumenge el municipi de Pals va ser escenari d'un dels esdeveniments culturals més originals i diferents de l'estiu a la comarca. A partir de les 21h, es van apagar totes les llums del nucli històric i els carrers van quedar il•luminats a la claror de 10.000 espelmes. En un ambient íntim, càlid, recollit i agradable, centenars de persones van tenir l'oportunitat de descobrir la bellesa arquitectònica de Pals des d'una perspectiva mai vista fins ara i de contemplar els racons més populars del poble a la llum tènue, màgica i suggerent de les espelmes instal•lades al terra, a finestres, a murs i a balconades. Van acompanyar la vetllada un selecte grup d'artistes musicals vinguts de diferents parts del món i espectacles diversos de mim, màgia i foc.

L'èxit d'assistència va convertir la I Nit d’Espelmes en una vetllada veritablement màgica i inoblidable per als visitants i també per als propis veïns del municipi, que van poder endinsar-se en un retrat de Pals nou i diferent. Des de la Regidoria de Cultura es dóna les gràcies a l'Ajuntament de Vallerano i, molt especialment, a la Associazione Culturale Piccole Serenate Notte delle Candele, que han portat a terme el disseny i planificació de l'esdeveniment, gràcies a l'experiència adquirida en l'organització de la Notte delle Candele a aquest municipi italià.