22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Altres notícies Pals se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

Pals se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament convida als veïns i veïnes a participar diumenge 10 i dilluns 11 de setembre dels diferents actes de la Diada que es duran a terme al municipi.

Pals ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, el municipi se sumarà a la festivitat amb l’organització diumenge 10 i dilluns 11 de setembre de diferents activitats lúdiques, culturals i reivindicatives.

L’activitat començarà diumenge 10, a les 22 h., amb el Memorial 11 de Setembre de 1714. La trobada, que tindrà lloc a Ca la Pruna, comptarà amb la lectura de textos i la participació dels Miquelets de Girona.

Ja dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el municipi se sumarà a la celebració amb una pujada a Quermany (08:30 h.) i la col·locació de la senyera (10 h.). I la jornada clourà amb el Cant dels Segadors i un esmorzar popular per a tothom. En aquest sentit, totes aquelles persones interessades en participar de l’esmorzar cal que reservin prèviament el seu tiquet (2€) a l’Oficina de Turisme de Pals.

L’Ajuntament posa en valor la col·laboració de l’Associació Cultural de Pals i l’Associació Cultural Esportiva El Pedró en l’organització dels actes de la Diada Nacional de Catalunya.