21Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies Informació relativa a la recollida dels adhesius per estacionar a la zona blava del municipi de Pals

Informació relativa a la recollida dels adhesius per estacionar a la zona blava del municipi de Pals

L'Ajuntament informa que aquest tràmit es podrà realitzar a partir del 18 d'abril a les oficines de la Policia Local.

Els veïns i veïnes de Pals, així com els treballadors i persones que tinguin una segona residència al municipi -sempre que no paguin l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM)- poden anar a recollir a partir del dimarts 18 d'abril les etiquetes per estacionar a la zona blava. L'adhesiu serà vàlid del 15 de juny al 15 de setembre i es podrà recollir de dilluns a divendres, de 09 h. a 13 h. i de 15 h. a les 17 h., a les oficines de la Policia Local, situades a la Plaça Catalunya.

L'Ajuntament de Pals comunica que només es podrà obtenir l'adhesiu presentant algun d'aquests tres documents:

  • Rebut de l'Impost Municipal sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM).
  • Rebut de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per a les persones que tinguin una segona residència i no paguin l’IVTM (20 euros abonament temporada).
  • Contracte de treball o alta d'autònoms, quan ho sol·licitin treballadors/es dels comerços que no paguin IVTM o l’IBI (30 euros abonament temporada).

Al marge de complir alguna de les condicions descrites anteriorment i presentar els papers acreditatius, les persones interessades a estacionar els seus vehicles a les zones blaves del municipi,tant del nucli urbà com a la zona de la platja, han de fer la corresponent sol·licitud a la Policia Local presentant també aquesta documentació:

  • Document Nacional d'Identitat (DNI) del titular dels rebuts.
  • Coneixement de la matrícula on anirà el corresponent adhesiu de la zona blava.