19Agost2019

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem Tens problemes amb el senyal de TV3 a casa teva?

Tens problemes amb el senyal de TV3 a casa teva?

Els veïns i veïnes afectats poden contactar amb l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments de l'entitat Llega800 trucant al telèfon gratuït 900 833 999.

La tecnologia 4G utilitza les mateixes freqüències que la televisió, un fet que podria haver provocat interferències i alguns problemes en la recepció del senyal de la TDT per part d'aquells usuaris que reben el senyal a les seves llars a través d'una antena. És per això que el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme s'encarrega des de fa mesos de solucionar gratuïtament qualsevol afectació mitjançant la gestora Llega800. 

Així doncs, totes aquelles persones que, encara avui, tinguin problemes en la recepció de la TDT es poden posar en contacte amb l’empresa Llega800 i un tècnic qualificat es desplaçarà a la seva llar per procedir a realitzar totes les tasques i proves necessàries per a solucionar aquestes incidències. Només cal trucar al telèfon 900 833 999, en horari de dilluns a dissabte de 9 a 22 hores. Per a més informació, també es pot consultar el portal web www.llega800.es.