19Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies La teva veu, fonamental en el segon Fòrum Ciutadà dels Pressupostos Participatius!

La teva veu, fonamental en el segon Fòrum Ciutadà dels Pressupostos Participatius!

El Centre Cívic acull el dijous 25 de maig, a les 20 hores, la segona sessió oberta a tota la ciutadania on es podran proposar actuacions i projectes per al procés participatiu. Per a més informació i enviar noves aportacions, visiteu el web www.decidimpals.cat.

Després que el primer Fòrum Ciutadà esdevingués un espai de consulta dels Pressupostos Participatius, l'Ajuntament convoca aquest dijous 25 de maig un segon debat obert a tothom amb l'objectiu que els palsencs i palsenques puguin formular, debatre, reflexionar, posar en comú i decidir sobre aquells projectes que considerin prioritaris. El consistori sotmetrà a decisió popular una partida de 75.000 euros en el capítol d'inversions del Pressupost Municipal per a l'any 2018, per això la regidora de Participació Ciutadana, Mireia Bonilla, fa una crida a la implicació dels veïns i veïnes durant aquest segon Fòrum Ciutadà, ja que "aquest espai de diàleg representa una gran oportunitat per conèixer les necessitats de la població i decidir, de forma democràtica i consensuada, com invertir una part dels recursos públics".

El Centre Cívic serà l'escenari que acollirà aquesta segona trobada on la ciutadania podrà aportar els seus coneixements, les seves idees i les seves opinions respecte als projectes que poden ser inclosos en els Pressupostos Participatius.

Els assistents, a més, realitzaran activitats de dinàmica grupal amb la voluntat de potenciar la participació activa i afavorir el debat col·lectiu. En aquest sentit, Bonilla assenyala que "una ciutadania implicada en els afers públics és la millor garantia d’una democràcia sòlida, així com del progrés social, per això des del govern municipal continuem treballant per impulsar més i millors polítiques de participació ciutadana".

El consistori anima els palsencs i palsenques a implicar-se activament en aquest segon Fòrum Ciutadà i els encoratja a seguir enviant propostes a través del web www.decidimpals.cat o bé dipositant les butlletes de participació presencialment a l'Ajuntament, el Centre Cívic i el Pavelló d'Esports, on hi ha bústies específiques del procés participatiu. La fase de recollida de propostes romandrà oberta fins al dimecres 31 de maig.