21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies Tornen les visites guiades per mostrar els tresors de la vila medieval de Pals

Tornen les visites guiades per mostrar els tresors de la vila medieval de Pals

Cada dijous dels mesos de juliol i agost es realitzarà una visita al conjunt històric de Pals per tal de mostrar als visitants els tresors amagats del poble.

Aquest estiu, Pals continua posant en valor els seus actius patrimonials i històrics per fer arribar més visitants a la vila. Per aquest motiu, un any més, des de l’Ajuntament s’aposta per repetir la fórmula d’èxit de les visites guiades al recinte medieval, un recorregut per carrers aixecats sobre roca natural on els visitants podran delectar-se amb la Torre de les Hores, l’Església de Sant Pere, les muralles del segle XIII, Ca la Pruna i el mirador Josep Pla, entre altres racons emblemàtics del conjunt medieval.

Visites guiades cada dijous dels mesos de juliol i agost

A càrrec de l’empresa SB Creacions, s’ofereixen visites guiades cada dijous dels mesos de juliol i agost. Aquestes es realitzen en castellà i francès de les 19.00 a les 20.00 i en català i anglès de 20.00 a 21.00. El punt de sortida del recorregut és la Plaça Major (davant de l’Oficina de Turisme).

Des de l’Ajuntament es recorda a tothom que estigui interessat a assistir a aquestes visites que cal formalitzar la inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme del recinte o al telèfon 972 63 73 80.