16Gener2019

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem Ja coneixes la nova App de l’Ajuntament de Pals?

Ja coneixes la nova App de l’Ajuntament de Pals?

L’aplicació per a mòbils i tauletes es pot descarregar gratuïtament a través del Google Play d’Android o l’App Store d´Apple i et permet consultar de forma ràpida i intuïtiva tota l’actualitat municipal i l’agenda d’activitats lúdiques, culturals i esportives del municipi. En paral·lel, l’App disposa periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.

Els palsencs i palsenques compten des del passat mes de juliol del 2016 amb un nou canal de comunicació directe, impulsatper l'àrea de Cultura, Festes, Comunicació i Participació de l’Ajuntament, que permet conèixer de primera mà i a l’instant totes les novetats en l’àmbit municipal. Es tracta de l’aplicació (App) per a mòbils i tauletes “Ajuntament de Pals”.

Al llarg d’aquest primer any de vigència, més d’un centenar de veïns i veïnes i visitants ja s’han descarregat l’aplicació i han fet ús dels avantatges que ofereix aquesta nova eina exhaustiva, actualitzada i intuïtiva que suposa un important salt de qualitat en matèria comunicativa i de promoció de la vila.

Com em puc descarregar l’aplicació?

La nova App de l’Ajuntament de Pals és disponible tant per sistemes Android com Apple. Per fer-ne ús només cal seguir tres senzills passos: accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “Ajuntament de Pals” i descarregar-se gratuïtament l’App. En paral·lel, l’aplicació disposa periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.

Què hi trobaré a l’App?

Pals disposa d'una App que inclou de manera molt completa tota aquella informació d'interès per als palsencs i visitants relacionada amb les festes i activitats locals, els programes culturals i esportius, les celebracions i esdeveniments més importants de la vila, les exposicions, conferències i visites guiades, etc. A més, es poden consultar totes les notícies i l’actualitat municipal en temps real.