22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies El Pavelló d’Esports inicia aquest mes de setembre la temporada 2017/2018

El Pavelló d’Esports inicia aquest mes de setembre la temporada 2017/2018

L’equipament municipal obrirà les seves portes a partir del 12 de setembre amb noves propostes per a tots els públics i edats i amb una posta a punt de les instal·lacions i del material esportiu.

Amb l'inici del nou curs, aquest mes de setembre la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pals posa en marxa la temporada 2017/2018 del Pavelló d’Esports Municipal. Així, a partir del 12 de setembre (del 4 a l’11 de setembre l’equipament romandrà tancat per tasques de manteniment), s’iniciaran ja les noves activitats dirigides per a adults i les propostes extraescolars per a infants i els entrenaments de les diferents entitats esportives del municipi.

Xavier Coll, regidor d’Esports, avança que “afrontem la nova temporada amb energies renovades, amb un pavelló acondicionat i a punt per respondre a les necessitats i interessos de tots els nostres veïns, i amb una programació esportiva i lúdica amplia, variada i renovada”.

Activitats dirigides per a adults

Les diferents propostes s’iniciaran dimarts 12 de setembre. Enguany el programa torna a incloure activitats com el Zumba, Pilates o Step que al llarg dels darrers anys han tingut molt bona acollida i valoració per part dels usuaris del Pavelló. També hi tindran espai l’aeròbic, estiraments, ritmes llatins, ciclo, GAC o tonificació.

Activitats esportives infantils

Durant el mes de setembre s'obriran les inscripcions a les activitats esportives infantils, que enguany tindran lloc a partir del mes d’octubre. Entre les propostes d’aquesta temporada hi ha el bàsquet, funky i Zumba Kids.

Entrenaments de les entitats

L'Escola de Gimnàstica Rítmica de Pals entrenarà a les instal·lacions del Pavelló d’Esports els dimarts, dijous i divendres. Mentrestant, els dilluns i dimecres també s’hi exercitarà l'Escoleta de futbol de l'Atlètic Pals. Finalment, els dimecres i divendres al vespre -després de les activitats dirigides- la pista serà utilitzada pel grup de futbol sala.

Sala de fitness i de musculació

Restarà oberta de dilluns a divendres, de 15 h. a 22 h. Entre les principals d’enguany i a l’estrena de nou material per poder dur a terme les activitats. 

Per a més informació sobre les activitats que s'ofereixen, preus i inscripcions, podeu accedir a la consergeria del Pavelló de dilluns a divendres, de 15 h. a 22 h.