21Setembre2017

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Actualitat Els cursos de formació per adults obren les inscripcions el 26 de setembre

Els cursos de formació per adults obren les inscripcions el 26 de setembre

Pals ofereix diferents cursos d’idiomes i informàtica, així com tallers de fotografia, de cuina de Nadal i de Chalk Paint. Descarreg'at aquí el díptic informatiu.

Les inscripcions als cursos de formació per adults es podran fer a partir del 26 de setembre mitjançant el registre a un formulari del web de l’Ajuntament. L’oferta de 2017-2018 inclou cursos de quatre nivells d’anglès (bàsic, elemental, conversa nivell avançat i de preparació per l’examen del First, per als quals es recomana passar unes proves de nivell), un d’alemany bàsic, un de francès elemental i un d’informàtica inicial. A més, s’ofereixen tallers temàtics de curta durada, d’entre tres i sis hores, centrats en fotografia, en cuina de Nadal i en Chalk Paint.

Les inscripcions per als cursos s’extendran fins el 10 d’octubre i les dels tallers van del 18 al 30 de setembre en el cas del de fotografia; del 2 al 15 d’octubre pel de Chalk Paint, i del 16 al 25 d’octubre pel de cuina de Nadal. Tots els cursos d’idiomes i d’informàtica començaran la setmana del 16 d’octubre de 2017 i acabaran el 29 d’abril de 2018, excepte el curs de francès que serà intensiu.

Per a més informació i horaris, consulteu el programa dels cursos de formació, el web de l’Ajuntament de Pals o presencialment a l’Oficina de Turisme (a la plaça Major o al telèfon 972 637 380).