15Novembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies La renovació del DNI passa a fer-se de forma temporal a Sant Feliu de Guíxols, Girona i Figueres

La renovació del DNI passa a fer-se de forma temporal a Sant Feliu de Guíxols, Girona i Figueres

Els veïns i veïnes de Pals que necessitin recollir o renovar el seu Document Nacional d’Identitat cal que es posin en contacte amb el Cos Nacional de Policia al 972 41 69 09.

L’Ajuntament de Pals informa els veïns i veïnes que de forma temporal i fins a nou avís la renovació i expedició del Document Nacional d’Identitat (DNI) deixa de realitzar-se als diferents municipis de la província de Girona per passar a fer-se a les comissaries de Sant Feliu de Guíxols, Girona i Figueres.

Així, totes aquelles persones que interessades en recollir/renovar el DNI cal que prèviament es posin en contacte amb el Cos Nacional de Policia trucant al telèfon 972 41 69 09 i traslladar-se, posteriorment, a la ciutat de Girona per fer efectiu el tràmit.

El consistori demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquest canvi, aliè a la voluntat de l’Ajuntament, pugui ocasionar i informa que un cop restablert el servei d’expedició i renovació del DNI al municipi es comunicarà al conjunt de la població.