17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem El control horari de la zona blava s’iniciarà l’1 de juny i s'estendrà fins al 30 de setembre

El control horari de la zona blava s’iniciarà l’1 de juny i s'estendrà fins al 30 de setembre

Els veïns i veïnes de Pals no hauran de fer cap gestió perquè l’empresa concessionària disposa d’un nou programa informàtic que facilitarà la regulació de l’aparcament. Només caldrà que s'adrecin a la Policia Local els propietaris de vehicles que hagin estat comprats aquest any o que tinguin més de 25 anys d'antiguitat.

El proper 1 de juny de 2018 entrarà en funcionament el control horari a la zona blava de tot el municipi de Pals, que finalitzarà el 30 de setembre de 2018. Els veïns i les veïnes que paguin l’impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) a Pals estaran exempts del pagament de la zona blava i, com a novetat aquest any, es simplifiquen les gestions i no caldrà portar cap distintiu al cotxe. L’empresa concessionària del servei disposarà d’un programa informàtic amb les matrícules de tots els vehicles donats d’alta a Pals, amb la qual cosa el ciutadà no haurà de fer cap mena de gestió, a no ser que el seu vehicle hagi estat adquirit aquest mateix any o tingui més de 25 anys d'antiguitat. En aquests dos darrers casos, atès que no s'ha pagat l'IVTM, els propietaris hauran d'adreçar-se a la Policia Local i aportar la documentació dels vehicles en qüestió per tal que aquests siguin incorporats a la base de dades municipal. 

Pel que fa als veïns i a les veïnes que disposin d’una segona residència i a les persones que treballen al municipi, podran optar per un abonament per tota la temporada amb un cost de 65 euros. Aquest abonament es podrà obtenir a partir del 24 de maig accedint a la pàgina web de l’Ajuntament de Pals. Un cop fet el tràmit de sol·licitud i de pagament, l’abonament tindrà validesa al cap de 48 hores.