21Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Altres notícies Dues recomanacions literàries vinculades al territori

Dues recomanacions literàries vinculades al territori

Durant les darreres setmanes han aparegut a la cartellera editorial dues publicacions estretament relacionades amb el nostre territori. Des de l'Ajuntament recomanem ambdues lectures a totes les persones que gaudeixen del plaer de llegir un bon llibre, sobretot ara que s'acosta l'estiu i tots tenim una mica més de temps per dedicar a la lectura.

Protagonistes de la Costa Brava, de Lluís Molinas i Falgueras (editorial Revista del Baix Empordà). Presentat el 20 de maig a ca la Pruna per part de Baltasar Parera. Lluís Molinas és un especialista en història local i comarcal, en teatre i cinema. Aquest llibre constitueix un recull de les entrevistes que ha realitzat a personatges famosos del món de l’art, del cinema i de la televisió, acompanyades de divertides anècdotes.

Arròs de bacallà, d’Antoni Agustí i Farjas (editorial Sunya). Presentat per l’advocat Josep M. Prat Sàbat i l’escriptor i historiador Jordi Pujol i Cofan al bar can Maimir, un establiment centenari i emblemàtic del municipi de Pals molt vinculat amb els antics arrossaires. Arròs de bacallà és un llibre de ficció que narra la història d'una nissaga arrossaire de l'Empordà. També conté algunes receptes d'arròs i de bacallà. Llibre de ficció, amb una història al voltant d’una família arrossaire de l’Empordà, conté també receptes d’arròs i de bacallà.

Que gaudiu de la lectura!