17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem NOTÍCIES Actualitat Tot a punt per al Carnaval de Pals. Ja tens la teva disfressa?

Tot a punt per al Carnaval de Pals. Ja tens la teva disfressa?

L’Ajuntament i l'Associació Cultural i Recreativa Colla Quermània organitzen un cartell ampli d’activitats durant el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

Un programa extens, per a totes les edats i amb l’objectiu que els vilatans visquin un cap de setmana de goig, alegria i diversió. Així es presenta una nova edició del Carnaval de Pals, una cita ineludible del calendari festiu en què els veïns i veïnes mostren la seva originalitat i compromís amb els actes culturals que es duen a terme a Pals.

Més enllà de l’esperada actuació en el Ball de Carnaval del grup Doctor Prats -que va tenir un paper molt rellevant en el disc de La Marató de TV3-, l’Ajuntament i la Colla Quermània posen de manifest amb aquest cartell la seva ferma voluntat de difondre la cultura i l’oci tot desitjant que la música, les comparses i les carrosses siguin els grans protagonistes durant el cap de setmana.  

El consistori palsenc agraeix la implicació de totes aquelles persones i entitats que fan possible la celebració del Carnaval, especialment la Colla Quermània, sense la contribució de la qual no seria possible assolir el gran èxit de participació que s'espera. Per conèixer més detalls sobre els actes de Carnaval, consulteu aquest enllaç.