15Novembre2018

Sou aquí: VIU PALS Inscripció a cursos i tallers

Inscripció a cursos i tallers

ANGLÈS 1.2 - ELEMENTAL

Adreçat a aquelles persones que ja han fet una introducció a la llengua anglesa (1.1). Partint d'una metodologia dinàmica i participativa que combina tant la part oral (conversa mitjançant role playing i situacions de la vida quotidiana, respectant els interessos dels alumnes) com l'escrita. 

ANGLÈS 3 - CONVERSA – NIVELL AVANÇAT

Adreçat a aquelles persones que tenen un bon coneixement de la llengua anglesa i que poden desenvolupar un discurs coherent en anglès. Aquesta hora i mitja setmanal ha de permetre mantenir el ritme i la fluïdesa verbal de l’idioma, sempre repassant les estructures gramaticals de la llengua.

FRANCÈS 1.2 – ELEMENTAL

Per a alumnes que ja tinguin una base de francès (equivalent 1.1) i i puguin mantenir una conversa senzilla. Es prioritzaran les situacions quotidianes per tal de fer un aprenentatge de manera vivencial, mesclant la conversa amb els continguts gramaticals, seguint sempre les motivacions i interessos de l'alumnat.  Les classes són amenes i participatives, alternant dinàmiques de grup amb aprenentatges individuals.

TALLER DE CUINA DE NADAL

En aquesta segona edició, els participants aprendran a preparar diferents aperitius freds i calents per a les festes nadalenques i també postres, de diferents graus de dificultat i elaboració. No es repetirà cap recepta del curs anterior. Cadascun es podrà emportar o degustar el producte elaborat.

Divendres, 9 , 16 i 23 de novembre de 2018
De 19.00 a 21.00 h
Lloc: Bar del pavelló poliesportiu de Pals
Preu: 15 € (tot el taller - inclou el material)
Mínim: 6 persones  /  Màxim: 15 persones

   INSCRIPCIÓ OBERTA 

 

 

DEMOSTRACIÓ HERBES REMEIERES  (a càrrec de l’Associació Pedra Tosca)

PLANTES MEDICINALS: Presentació de les plantes medicinals més comunes i demostració de com fer ungüents, xampús ... Al final de la sessió, se sortegen els remeis explicats entre tots els assistents

TALLERS PER A JOVES

TALLER DE CUINA DE SUPERVIVÈNCIA. Divendres 30 de novembre de 19 a 21h al Pavelló.
Avui estàs sol/a a casa? Vols sorprendre als teus amics o a la família amb un sopar? Vine a aprendre receptes fàcils i ràpides! Preu: 5 €.

INSCRIPCIÓ TALLER DE CIRC. Dijous 27 i divendres 28 de desembre de 10:30 a 12:30h al Pavelló.
Taller d’iniciació a les tècniques de circ: malabars, equilibris, etc. A càrrec de l’Escola de Circ de la Bisbal. Per a joves de 11 a 16 anys. Preu: 10 €.

NOTA IMPORTANT: En cas de ser menor d’edat cal adjuntar autorització materna/paterna signada electrònicament o portar l’autorització signada a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. Més informació a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

INSCRIPCIONS OBERTES

 

 

 

DESCARREGA el pdf d’autorització a menors de 18 anys per a la participació a les activitats de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Pals

NOTA PER A TOTS ELS CURSOS I TALLERS: L’organització es reserva el dret de variar el programa per causes obligades. En aquest cas, s’avisarà oportunament a les persones afectades.