26Agost2019

Sou aquí: Processos selectius ÀREES Promoció del Municipi

Comunicació prèvia d'habitatge d'ús turístic

COM ES FA EL TRÀMIT ? 

  1. Fer el pagament de la taxa d’habilitació de l’habitatge d’ús turístic (ALTA: 60 €   MODIFICACIÓ: 30 €)
    al nº de compte de La Caixa: ES60 2100 8125 1623 0003 6606 
    Codi entitat 0620290  indicant en el concepte nom i cognom del propietari seguit d’HUT  i disposar del rebut de pagament.
  2. Disposar de la cèdula d’habitabilitat de l’habitatge 
  3. Disposar del rebut del IBI
  4. Emplenar el formulari de comunicació d’alta d’habitatge d’ús turístic. 

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La manca de dades o inexactitud comportarà la ineficàcia de la comunicació.

Observacions: per efectuar el tràmit de canvi de titular, cal omplir una instància genèrica que trobareu a la seu electrònica.

Fill out my online form.

Obtenció  del Certificat Digital (Idcat mòbil) pe relacionar-se electrònicament amb l’ajuntament de Pals.

9 d’abril de 15:30 a 16:30h  o el dia 11 d’abril de 20:30 a 21:30h

Gratuït

Per inscripcions Oficina de  turisme Tel 972 63 73 80

 


DESCARREGA el pdf d’autorització a menors de 18 anys per a la participació a les activitats de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Pals

NOTA PER A TOTS ELS CURSOS I TALLERS: L’organització es reserva el dret de variar el programa per causes obligades. En aquest cas, s’avisarà oportunament a les persones afectades.

 

Escut de l'Ajuntament de Pals

Contacte

Rosa M. Pedret
C/Hospital,  22  - 17256 Pals
Tel.: 972 63 61 61 - 972 63 73 80
Correu:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    www.visitpals.com

Regidora

 SÍLVIA MONAR I AYNIER

El Departament de Promoció del Municipi inclou dues àrees diferenciades:

01. Àrea de Turisme (web de turisme - www.visitpals.com)
Les tasques que es porten a terme des de l’Àrea de Turisme a grans trets són les següents:

  • Posada en relleu i promoció dels recursos més destacats del nostre poble: entorn paisatgístic, patrimoni històric, el món de l’arròs, la gastronomia i les empreses turístiques, comercials i de serveis de la vila.

L’atenció al públic en diferents idiomes s’ofereix, durant tot l’any, des de l’Oficina Municipal de Turisme situada als baixos de l’Ajuntament. Amb la finalitat de reforçar el servei, durant la temporada d’estiu, s’obre el Punt d’Informació Turística ubicat al costat de la rotonda nord del municipi i els mesos de juliol i agost, s’ofereix un també un servei d’atenció als turistes amb la presència d’informadors turístics a la zona de la platja.

Horaris d’obertura de l’Oficina de Turisme de dilluns a diumenge:

Consulteu els horaris actualitzats de les oficines de turisme ( www.visitpals.com )

02. Àrea de Promoció Econòmica
L’Àrea de Promoció Econòmica, té com a objectiu la dinamització econòmica i comercial del municipi. Des d’aquesta àrea, es gestionen i coordinen els mercats, fires i altres esdeveniments vinculats directament a l’activitat comercial de la vila.

El mes de gener de 2013, es va posar en funcionament dins l’àmbit d’actuació d’aquesta àrea municipal, un nou servei anomenat Club de la Feina que té com a objectiu facilitar suport i assessorament a totes aquelles persones que estan cercant una ocupació laboral.

 

CLUB DE LA FEINA

La Regidoria de Promoció del Municipi ha iniciat un servei gratuït d'orientació laboral i intermediació per als habitants de Pals: el Club de la Feina. Aquest servei està adreçat a aquelles persones que busquen feina i també a aquelles empreses o particulars que necessiten trobar personal.

Accedeix a la web: Empordà Professionals, plataforma on pots trobar serveis i recursos per l'orientació laboral, la recerca de feina, l'emprenedoria i formar part de la Borsa de treball de la Comarca del Baix Empordà.

Si busques feina:
- Servei d’informació i orientació sobre eines i canals per a la recerca de feina
- Píndoles formatives per millorar el grau d’autonomia (currículum, entrevista, etc.)
- Borsa de treball

Si necessites personal:
- Si busqueu treballadors podeu sol·licitar al Club de la Feina usuaris de la borsa de treball amb un perfil professional que s’ajusti a les vostres necessitats.

Per utilitzar aquest servei, contacteu amb l’Ajuntament de Pals:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Plaça Major, 7 17256 - Pals (Girona) Tel. 972 63 61 61 

Horari:Club de la Feina: Dijous de 8 a 13 hores (Quinzenalment)

 

Subcategories