26Agost2019

Codi capcha

La vostra opinió és important. Per això us agrairíem que participéssiu en l’elaboració del POUM amb els vostres suggeriments, propostes i comentaris.

Participa

Nom i cognoms(*)
Si us plau, escrigui el seu nom i cognom, per saber qui sou.

Adreça electrònica(*)
Per si hem de contactar amb vostè per correu electrònic, si us plau, escrigui la seva adreça-e.

Escriu el missatge(*)
Si us plau, per processar més diligentment la incidència és important que la descrigui breument.

Codi capcha

El codi no sembla ser correcte.

Escrigui les lletres mostrades

Nom i cognoms(*)
Si us plau, escrigui el seu nom i cognom, per saber qui sou.

Adreça electrònica(*)
Per si hem de contactar amb vostè per correu electrònic, si us plau, escrigui la seva adreça-e.

Escriu el missatge(*)
Si us plau, per processar més diligentment la incidència és important que la descrigui breument.

Codi capcha
Codi capcha
El codi no sembla ser correcte.

Escrigui les lletres mostrades

Descarregar aquest arxiu (2.règim del sôl.pdf)

Aquí podeu consultar els diferents documents que es generin durant el procés de redacció i tramitació del POUM de Pals.

Cliqueu sobre el títol del document per accedir-hi. Els documents estan penjats en format PDF i per tant heu de disposar del programa Acrobat per poder obrir-los. Tingueu en compte que alguns documents ocupen diversos megabits i poden tardar a descarregar-se.

ALTERNATIVA 0

L’alternativa 0 és el resultat de l’execució del planejament vigent en absència del nou pla.

El planejament vigent contempla dos àmbits de creixement fora de les directrius que marca el Pla Territorial Parcial de les comarques Gironines (PTPCG) , una porció del SUD 7 Roca blanca i el sector Urbanitzable no Programat UUNP 4 Can Pou de Ses Garites.

El desenvolupament de l’alternativa 0 respecte els àmbits computables a efectes de càlcul que defineix el PTPCG (Nuclis històrics i les seves extensions) dóna un creixement del 40,05%, un percentatge superior al permès (30%).

ALTERNATIVA 1

L’alternativa 1 contempla la desclassificació respecte el Pla General Vigent dels dos sectors de creixement de l’alternativa 0  ( porció de SUD 7  i UUNP 4 ) per ser terrenys de difícil urbanització (SUD 7 ) i per ser terrenys afectats per normatives de rang supramunicipal (PEIN).

Aquesta alternativa proposa cinc àmbits nous de creixement: dos dedicats a l’activitat industrial a banda i banda de la carretera C-31; un tercer de residencial al nord de Samària; un quart de compleció a la zona dels Masos, i un cinquè de creixement al sector de la platja, a l’est del càmping Cypsela.

El desenvolupament de l’alternativa 1 respecte els àmbits computables a efectes de càlcul que defineix el PTPCG (Nuclis històrics i les seves extensions) dóna un creixement del 26,09%.

ALTERNATIVA 2

Per les mateixes raons que en l’alternativa 1, es proposa la desclassificació dels dos sectors SUD 7 i UUNP4; també es proposa la desclassificació del sector anomenat UUNP3 Puig Colomí per la seva orografia de difícil urbanització.

L’alternativa 2 contempla tres àmbits nous de creixement: un primer dedicat a l’activitat industrial confrontat amb el sector anomenat Camp de Roures; un segon de residencial al nord de Samària i un tercer de compleció a la zona dels Masos.

El creixement proposat és molt moderat ja que, si es tenen en compte el Sòl urbanitzable que falta per desenvolupar al municipi (SUP 2, SUP 3,  SUP 4, SUP Ampliació mas Tomasí, SUP 5, SUP 7, SUP 8, UUNP 1, UUNP2, UUNP 3, UUNP 4, UUNP 5, UUNP 6, UUNP 8, UUNP 9) i els tres nous àmbits esmentats anteriorment, no es considera necessari un creixement major. Aquesta alternativa és la que més s’ajusta a les directrius i restriccions que imposen els diferents plans de rang supramunicipal (PTPCG, PDUSC, PEIN, etc.).

El desenvolupament de l’alternativa 2 respecte els àmbits computables a efectes de càlcul que defineix el PTPCG (Nuclis històrics i les seves extensions) dóna un creixement del 12,05%.

I el percentatge de desclassificació respecte el PTPCG és del 3,02%.

Adjunts:
Règim de sòl[ ]5262 Kb
Descarregar aquest arxiu (3.QUALIFICACIÓ SÒL URBÀ I URBANITZABLE.pdf)Qualificació sòl urba i urbantizable[ ]3754 Kb
Descarregar aquest arxiu (4.actuacions.pdf)Actuacions[ ]3307 Kb
Descarregar aquest arxiu (5.modificacions.pdf)Modificacions[ ]3424 Kb
Descarregar aquest arxiu (6.elements històrics.pdf)Elements Històrics[ ]3258 Kb
Descarregar aquest arxiu (7.Alternativa 0.pdf)Alternativa 0[ ]2440 Kb
Descarregar aquest arxiu (8.Alternativa 1.pdf)Alternativa 1[ ]2518 Kb
Descarregar aquest arxiu (9.Alternativa 2.pdf)Alternativa 2[ ]2464 Kb

Contacte

La vostra opinió és important. Per això us agrairíem que participéssiu en l’elaboració del POUM amb els vostres suggeriments, propostes i comentaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Dijous 19 de febrer 2015 a les 20.00h al Centre Cívic

IV JORNADA DE PARTICIPACIÓ:  EXPOSICIÓ POUM APROVAT INICIALMENT.

 


HISTÒRIC 2013-2014
En el marc del programa de participació ciutadana del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM)
es varen realitzar 3 jornades  de participació ciutadana, obertes a tota la ciutadania, en què es treballaren de forma  participativa aquells aspectes claus del futur urbanístic de Pals. Les temàtiques que es tractaren i els horaris varen ser els següents:

  • 24 D'OCTUBRE 2013 - La protecció del medi natural i els límits de l'expansió urbana; l’agricultura i la ramaderia en el municipi. Espais lliures, vies verdes.
  • 7 DE NOVEMBRE 2013 - Sectors productius, turisme, comerç i sector hoteler i de restauració. Turisme i Serveis que ha d’oferir el municipi.
  • 21 DE NOVEMBRE 2013 - L'àrea urbana consolidada. Densitat, tipologies i model de ciutat. Sector immobiliari. Mobilitat, infraestructures, equipaments públics, escola i esport.
El Ple de l'Ajuntament de Pals, en sessió ordinària de data 16 de maig de 2013, va aprovar el PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA a aplicar durant el procés de tramitació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Pals, redactat per l’empresa EP ENGINYERIA GRUP 7, SLP, d’acord amb l’encàrrec efectuat mitjançant el Decret núm.941/2012, de 5 de desembre. 

 

 

 

Subcategories

  • Què és el POUM
    El Ple de l'Ajuntament de Pals, en sessiór ordinària de data 16 de maig de 2013, va aprovar el el PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA a aplicar durant el procés de tramitació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Pals, redactat per l’empresa EP ENGINYERIA GRUP 7, SLP, d’acord amb l’encàrrec efectuat mitjançant el Decret núm.941/2012, de 5 de desembre.

    El POUM de Pals, definirà el creixement urbà del municipi, ordenarà els espais verds i els serveis i equipaments municipals, racionalitzarà el model de mobilitat local i protegirà els elements de valor natural i patrimonial. El nou model urbanístic integrarà i complementarà els aspectes econòmics, ambientals, socials i culturals que afecten al nostre municipi.