26Agost2019

Sou aquí: Processos selectius PROPERAMENT

Inserció d'actes a l’agenda i web oficial de l’Ajuntament de Pals

Inserció d'actes a l’agenda i web oficial de l’Ajuntament de Pals

Us convidem a fer-nos saber les vostres propostes d’activitats mitjançant aquest formulari  o per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Us agrairem que ho feu abans del 20 de cada mes, per tal de garantir que les puguem incloure  en l’agenda oficial, que s'ha de tenir a punt a finals del mateix mes. Moltes gràcies per la vostra col·laboració (*).

(*) Cal tenir en compte que la comunicació d'activitats per incloure a l’agenda no pressuposa en cap cas tenir-ne l'autorització. Per a realitzar activitats a la via pública s'ha de presentar la sol·licitud a través del Registre d'Entrada.

Conferències a ca la Pruna

Calendari del 11è cicle de Conferències previst per el mes de març de 2014 a  la casa de Cultura ca la Pruna

Divendres, 14 de març, Ca la Pruna, 20:00h,  Alejandro Malaespina, l’aventura en el mar, a càrrec de Rafael Algarra, oficial de la marina mercant.

Divendres, 28 de març, Ca la Pruna, 20:00, Les illes Medes i la utilitat dels espais protegits per a la gestió del litoral, a càrrec de Mikel Zabala, biòleg i professor d’Ecologia de la Universitat de Barcelona.

 

Horaris

Basquet Club de Pals

http://www.basquetcatala.cat/partits/calendari_club_mensual/170257/11

Imprimir Calendari
Les dades que apareixen en aquest calendari es corresponen amb les que consten oficialment en el dia 24-02-2014 i hora 9:39 en que ha estat editat. Per tant, estan subjectes a possibles modificacions posteriors, d'acord amb les normatives vigents. Tot i que la FCBQ comunica de manera fefaent les modificacions, us preguem consulteu setmanalment els horaris dels partits publicats en el web. En el supósit d'existir discrepancia entre les dades que obren en poder vostre i el que apareix al web, no dubteu a posar-vos en contacte amb el Departament d'activitats d'aquesta FCBQ, al 93-3966640, o per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Futbol Atlètic Pals

Els horaris dels partits són:

Més Informació: Web Atlètic Pals

 

Els dimecres fem contes !!!

Dimecres, 12 de març, 17:00, Biblioteca municipal

Patatu*, un món de mags i pallassos, a càrrec d'Àngels Bassas

Aquest petit espectacle proposa un viatge al món de la fantasia “Patatu”, llibre homònim publicat per la reconeguda actriu Àngels Bassas i que recrea un món de mags i pallassos.

Un viatge al món de la fantasia Patatu, on coneixereu personatges com l’extraordinari Mag Martí, els nens del poble de Patatum, les entremaliades bruixes Pepeta, Patarrufa i Paperina,el bo del gegant Pitxurrini, el respectat Bibliotecari, Sa Majestíssima bruixíssima Malèvola o la Fada Llumeta...

A més, d’explicar un conte d’en Patatu, finalment n’inventarem un de nou amb els nens que hi assisteixin.

 

descobreix també les novetats editorials i DVD's al web de la biblioteca