26Agost2019

Sou aquí: Processos selectius ÀREES Noves Tecnologies

Demanar certificat digital a Hisenda

1. Emplenar el formulari, s’ha de fer  amb el navegador Explorer o Mozilla.
(una vegada tinguem el certificat digital el podrem fer servir amb qualsevol navegador web)

https://www.sede.fnmt.gob.es/ca/certificados/persona-fisica/obtener-certificado-software/solicitar-certificado

Una vegada s’hagi  completat la sol·licitud del seu certificat ja estarà en possessió del CODI de sol·licitud.

2. El sol·licitant del certificat haurà d'anar personalment a una Oficina de Registre de hisenda per tal d'acreditar la seva pròpia identitat.  Amb Cita prèvia Hisenda. https://www2.agenciatributaria.gob.es/wlpl/TOCP-MUTE/Identificacion

Caldrà portar el Codi de sol·licitud i el seu DNI

3. Un cop hagi acreditat la seva identitat en una Oficina de Registre, ja podrà descarregar i instal·lar el certificat fent ús del seu codi de sol·licitud i accedint aquest link:  (MOLT IMPORTANT: Per tal de descarregar el certificat, ha de fer servir el mateix ordinador, el mateix navegador i el mateix usuari amb què va fer la sol·licitud inicial i introduir les dades requerides exactament tal com les va introduir llavors.)

https://www.sede.fnmt.gob.es/ca/certificados/persona-fisica/obtener-certificado-software/descargar-certificado

 

RECOMANEM a tots els usuaris que facin una còpia de seguretat del certificat en un dispositiu d'emmagatzematge extern.

Un cop hagi exportat el certificat i hagi fet la còpia de seguretat, podrà conservar-lo en el dispositiu que triï (per exemple, en disc dur, nuvol o USB ). D'aquesta manera, encara que el seu Pc  resulti danyat i el perdi, podrà continuar fent ús del Certificat Digital.

Recordi que quan faci la còpia de seguretat se li demanarà una contrasenya per protegir l'arxiu que es genera (extensions ".pfx" o ".p12"). Ha de custodiar aquest arxiu i la contrasenya, ja que en un futur se li sol·licitarà per poder reinstal·lar el Certificat.

 

Certificat digital idCAT Mòbil

Servei d’identificació digital proporcionat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, basat en el lliurament d’una contrasenya d’un sol ús a un telèfon mòbil.

El procés de registre en línia és accessible des de l'adreça: https://idcatmobil.seu.cat.

1- L’opció ‘Alta sense certificat’ la poden utilitzar només les persones que tinguin nacionalitat espanyola.

  • Aportant el número i la data de caducitat del DNI, la data de naixement i el codi de barres (darrera) de la Targeta Sanitària que lliura el CatSalut. 

En la pantalla següent es demanarà el telèfon mòbil, a efectes d'identificació i gestió d'avisos, així com el correu electrònic i el codi postal. Posteriorment, s'enviarà una contrasenya d'un sol ús al mòbil informant que s'haurà d'introduir per finalitzar l'alta al registre.

Les persones que es registrin en línia i sense certificat rebran una carta en què se'ls informarà de l'alta en el fitxer Seu electrònica. Es trametrà en el domicili en què constin al padró. Aquesta és una mesura addicional per garantir la no suplantació.

El registre presencial en aquestes oficines és obligatori per a les persones que NO tenen la nacionalitat espanyola. Us heu d’adreçar a una de les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya següents:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana de Girona
    Pl. de Pompeu Fabra, 1 (Edifici Santa Caterina)
    17002 Girona (Gironès) 

 

Teamviewer

 Eina de suport remot (TeamViewer) navegador CROME 

Podeu descarregar l'eina per obtenir suport remot:   https://get.teamviewer.com/fbstp8q


Comprova l’estat del teu certificat en aquesta web oficial:

https://serviciostelematicosext.minhap.gob.es/IG/PlataformadeValidacionInternet/certificados-digitales-comprobacion.aspx

Nota: aconsello copiar i enganxar el link al navegador Crome i seguir les instruccions de la web

Empreses que ofereixen internet a Pals

MOVISTAR
https://www.movistar.es/particulares/
Tel 900 410 702

ALTANETICA  
https://girona.ghofi.com
Tel 972 66 29 43

ASPWIFI: https://www.aircom.cat
Tel: 872 200 900
e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Guifinet:   https://guifi.net/  

  •   621 201 884 / 673 646 125
  •   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

(Guifi·net és un projecte tecnològic, social i econòmic impulsat des de la ciutadania que té per objectiu la creació d'una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral)