20Abril2019

Sou aquí: Processos selectius MENU CONSISTORI

Espai d’opinió del grup: PSC

................................................

Espai d’opinió del grup: Junts per Pals

POTENCIAR ELS NOSTRES ACTIUS PER OFERIR MILLORS SERVEIS MUNICIPALS (abril 2016)

D'aquí a poques setmanes es complirà el primer any des de l'inici del mandat 2015-19. És, doncs, un bon moment per girar la vista enrere i fer una mica de balanç. Com tothom sap, després de les eleccions de 2015 els grups municipals Junts per Pals i CiU vam decidir segellar un acord per treballar plegats i compartir la presa de decisions sobre el futur del nostre municipi. Es tracta d'una aposta estratègica que, en tan sols 12 mesos, ja ha començat a donar els seus fruits.

Tal com ens vam comprometre a fer, des del primer dia hem situat l'atenció a les persones en el centre de les nostres prioritats. És per això que àrees com ocupació o serveis socials ocupen una posició molt destacada en la nostra llista de preocupacions. Però aquesta atenció tan concreta de les necessitats més bàsiques de les persones no seria possible sense un compromís ferm amb el desenvolupament econòmic i estratègic de Pals. El nostre poble disposa d'actius d'alt valor turístic. I la nostra feina és ser capaços de convertir aquests actius en recursos, és a dir, eines que ens permetin seguir millorant els serveis i l'atenció que l'Ajuntament presta als palsencs i palsenques.

Aquest és el nostre compromís. I continuarem invertint els nostres esforços en aquesta direcció.

 

Espai d’opinió del grup: PDeCAT

CULTURA, VIA PÚBLICA I MILLORS SERVEIS (abril 2016)

La posada novament en marxa d'aquesta revista ja és, en si mateix, un exemple de la voluntat d'aquest govern per posar en valor la tasca de les entitats i associacions del poble i treballar per a la cohesió social del municipi. Des del nostre grup estem convençuts que una bona comunicació i millor relació amb els veïns i veïnes és fonamental per a la bona convivència i afavoreix la implicació de la població en els projectes que s'endeguen des del consistori.

Tal com vam informar en l'aprovació del pressupost 2016, la cultura i la via pública guanyen pes dotant les respectives regidories de major recursos ja que les considerem pilars essencials per a la construcció d'un millor poble. En aquesta línia, hem previst un paquet d'activitats socioculturals més ampli, incrementar les ajudes a les entitats i una inversió a la biblioteca que corregeixi certes deficiències i millori la qualitat de les instal·lacions. I pel que fa a l'espai públic, les millores a la platja amb les noves dutxes, l'habilitació de nous lavabos públics i l'arranjament de camins i vials són algunes de les accions que es duran a terme aquest any. 

No obstant, l'atenció a les persones i la millora dels serveis oferts seran el fil conductor permanent de la nostra tasca com a govern. Seguim endavant!

 

Espai d’opinió del grup: Compromís amb Pals

COMIAT DEL REGIDOR JOAN TRIAS (abril 2016)

A la vida passem per moltes etapes diferents, algunes les dediquem intensament a la feina, en d’altres posem més cura a les atencions familiars... Però si un té la sort de poder dedicar alguna etapa de la seva vida a servir plenament el seu poble, aquest és un goig i un orgull dels més grans que es poden tenir. Així és com ho sento després dels prop de 9 anys en què he tingut el privilegi d’exercir de regidor de l’ajuntament de Pals.

Per motius professionals, el passat 10 de març vaig renunciar a la meva acta de regidor. Ha estat una decisió difícil de prendre, ja que la meva passió ha estat sempre treballar per Pals, però recentment he iniciat nous projectes professionals que em fan impossible combinar les dues tasques.

Vist en perspectiva, no puc fer més que agrair tothom qui m’he trobat en aquest apassionant camí durant aquests anys: regidors de tots els partits, companys de grup, personal del Consistori i, sobretot, tota la gent del poble a qui sempre m’he degut, amb major o menor encert, però sempre amb determinació i honestedat.

Hi ha moltes maneres de treballar per al poble, i de ben segur jo ho continuaré fent des d’altres àmbits. Vull acabar encoratjant els meus companys de grup, amb qui tant he compartit, i de qui sé que continuaran treballant fermament i amb la visió de poble dinàmic, pròsper i acollidor que sempre hem defensat. Fins aviat!

Joan Trias