15Setembre2019

Sou aquí: Promoció del municipi

Contacte

Rosa M. Pedret
C/Hospital,  22  - 17256 Pals
Tel.: 972 63 61 61 - 972 63 73 80
Correu:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    www.visitpals.com

Regidora

 Escut de l'Ajuntament de PalsSÍLVIA MONAR I AYNIER

El Departament de Promoció del Municipi inclou dues àrees diferenciades:

01. Àrea de Turisme (web de turisme - www.visitpals.com)
Les tasques que es porten a terme des de l’Àrea de Turisme a grans trets són les següents:

  • Posada en relleu i promoció dels recursos més destacats del nostre poble: entorn paisatgístic, patrimoni històric, el món de l’arròs, la gastronomia i les empreses turístiques, comercials i de serveis de la vila.

L’atenció al públic en diferents idiomes s’ofereix, durant tot l’any, des de l’Oficina Municipal de Turisme situada als baixos de l’Ajuntament. Amb la finalitat de reforçar el servei, durant la temporada d’estiu, s’obre el Punt d’Informació Turística ubicat al costat de la rotonda nord del municipi i els mesos de juliol i agost, s’ofereix un també un servei d’atenció als turistes amb la presència d’informadors turístics a la zona de la platja.

Horaris d’obertura de l’Oficina de Turisme de dilluns a diumenge:

Consulteu els horaris actualitzats de les oficines de turisme ( www.visitpals.com )

02. Àrea de Promoció Econòmica
L’Àrea de Promoció Econòmica, té com a objectiu la dinamització econòmica i comercial del municipi. Des d’aquesta àrea, es gestionen i coordinen els mercats, fires i altres esdeveniments vinculats directament a l’activitat comercial de la vila.

El mes de gener de 2013, es va posar en funcionament dins l’àmbit d’actuació d’aquesta àrea municipal, un nou servei anomenat Club de la Feina que té com a objectiu facilitar suport i assessorament a totes aquelles persones que estan cercant una ocupació laboral.