Adequació i millora de l'edifici del consultori mèdic municipal i de la Policia Local de Pals

18/01/2021

Els treballs han comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Girona i tenen l’objectiu de millorar les instal·lacions de l’edifici de la Policia Local i el Consultori Municipal de Pals.

L'Ajuntament de Pals ha engegat un pla de millora de l'edifici més enllà de les tasques habituals de manteniment.

Al consultori mèdic s'hi han reformat els banys per fer-los accessibles a persones de mobilitat reduïda i s’ha habilitat una rampa i baranes a l’entrada des l’avinguda Paul Companyó. D'aquesta manera ara el consultori disposa de dues portes, una d'entrada i una altra de sortida adaptades a la mobilitat reduïda.

Així mateix també s’està treballant en la reforma d’uns espais que actualment es destinaven a magatzem per millorar les condicions de seguretat de les oficines de la Policia Local.

També s'han realitzat treballs de manteniment, conservació i pintura  de la façana de tot l'edifici per tal d’evitar el deteriorament accentuat de la façana i mantenir una imatge digna de l’equipament.

L’objectiu de les actuacions que s’estan realitzant és millorar les instal·lacions de l’edifici. El condicionament compta amb la subvenció de la Diputació de Girona, en el marc del programa “Fons de cooperació econòmica per l’any 2020”.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Pals segueix treballant en l’adaptació i posada a punt dels equipaments del municipi a fi d’oferir als veïns i veïnes uns millors espais.