Afectacions de mobilitat

01/09/2023

A partir del 4 de setembre es realitzaran els treballs per portar una línia de mitja tensió des del carrer Samària fins el carrer Avi Rajoler. Això comportarà afectacions de la mobilitat rodada al municipi.  
Les afectacions seran les següents:

  • El carrer de Samària, entre el carrer Quermany i Avi Rajoler, quedarà tancat a la circulació i només hi tindran accés els veïns i veïnes. Previst com a màxim fins el 25 de setembre.
  • En el tram del carrer de Samària, entre c. Avi Rajoler i la Fàbrica, s’inhabilitarà la zona d’aparcament per poder conservar el doble sentit. Previst com a màxim fins el 9 d’octubre.
  • En el tram de carrer Avi Rajoler, entre carrer del Torrent i Samària, s’inhabilitarà la zona d’aparcament per fer la rasa. Previst com a màxim fins el 4 de novembre.
  • Al carrer de la Fàbrica es farà pas alternatiu perquè l’afectació és més petita.

L'Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i les veïnes i demana disculpes per les molèsties. Per qualsevol dubte, demanem que us poseu en contacte amb la recepció de l’Ajuntament, i faciliteu un número de telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte, per tal de concertar la cita corresponent.

Informació addicional