Ajuda’ns a conèixer les necessitats dels joves de Pals!

17/09/2019

L’Àrea de Joventut de Pals està treballant en la redacció del Pla Local de Joventut 2020-2023, el document que definirà el full de ruta de l’Ajuntament en matèria de joventut per als propers anys. Si vols participar en la definició d’aquest full de ruta, pots contestar aquest formulari.

Ets jove o treballes amb joves? L’Àrea de Joventut de Pals està redactant el Pla Local de Joventut 2020-2023, un document que establirà les principals línies d’actuació de l’Ajuntament destinades al jovent de Pals al llarg dels propers anys. Per tal que el nou Pla s’ajusti a les demandes i necessitats reals dels i les joves palsencs, s’ha creat un formulari per a la recollida d’opinions del propi jovent i també de totes aquelles persones interessades o implicades en el dia a dia d’aquest col·lectiu. Concretament, el qüestionari s’adreça als joves, familiars o agents que treballen amb joves (des de sanitat a serveis socials, passant per policia, etc.). Entre d’altres coses, el formulari aborda qüestions com el grau de coneixement dels enquestats sobre els serveis municipals de joventut, les mancances existents al poble en matèria de joventut o els canals de difusió utilitzats per donar a conèixer els actes i activitats que tenen lloc a Pals. La voluntat de l’Ajuntament és obtenir un retrat fidedigne de la situació del jovent i les seves necessitats de cara al futur proper.

Podeu contestar el formulari al següent enllaç: https://formulariplj.typeform.com/to/KsKkTr. Totes les aportacions seran benvingudes i contribuiran a fer més fidel i precís el diagnòstic que s’utilitzarà com a marc des del qual pensar les actuacions de futur a incloure el en Pla.