Ajuts al sector turístic i comercial de Pals

17/08/2021

L’Ajuntament de Pals ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a les empreses turístiques i comercials que desenvolupen la seva activitat al municipi. En concret, es destinarà una dotació econòmica de 40.000€ a ajudar els locals comercials, bars, restaurants, empreses esportives i de turisme actiu, càmpings, hotels, allotjaments rurals, pensions, etc. pels perjudicis causats per la pandèmia de la COVID-19.

La sol·licitud de l’ajut es pot fer de manera telemàtica fins el proper 30 de setembre. Cal entrar a l’enllaç https://pals.eadministracio.cat/dossier.1, i dins el catàleg de tràmits, buscar el que té com a títol “Sol·licitud de subvenció al sector turístic i comercial de la vila pels perjudicis causats per la pandèmia de la Covid-19 en el desenvolupament de la seva activitat econòmica”.

La informació sobre l’import màxim de les subvencions convocades, la documentació que cal presentar per optar a l’ajut, etc.,  es pot consultar en les bases reguladores adjuntes a aquesta notícia.

Per a qualsevol altre dubte o aclariment que us calgui sobre aquest assumpte, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme al telèfon  972 637 380 o al correu info@pals.cat.

Informació addicional