Aneu escalfant per la 28a Marxa dels Arrossars!

13/11/2018

L'Associació Cultural i Esportiva El Pedró organitza aquesta cita totalment consolidada amb dues proves de 10 i 20 quilòmetres i botifarrada final

El proper 2 de desembre se celebrarà la 28a Marxa dels Arrossars, organitzada per l'Associació Cultural i Esportiva El Pedró. Aquesta cita esportiva s'ha fet un lloc com un dels actes més destacats del calendari d'esdeveniments anual de Pals.

Aquest any la marxa constarà de dos recorreguts per fer a peu o corrents de 10 i 20 km amb sortida a les 9 del matí des del Pavelló d'Esports. Cal destacar que enguany la prova amb BTT no es realitzarà. Les inscripcions es duran a terme al mateix dia al pavelló a partir de les 7.30h del matí, i el preu és de 8 euros. Al final del recorregut hi haurà servei de dutxes.

Més enllà de la prova esportiva, la marxa es caracteritza per la germanor i l'ambient lúdic al finalitzar. Un cop finalitzat el recorregut hi haurà la botifarrada i es farà un sorteig de regals oferts per part dels patrocinadors. Com sempre, cada participant rebrà un obsequi. Per a més informació podeu consultar la web de l'Associació Cultural i Esportiva El Pedró o bé dirigir-vos a l'Oficina de Turisme de Pals.