Apunta't al curs de director d'activitats de lleure

05/12/2019

El curs arrencarà el divendres 24 de gener, i tindrà lloc els divendres per la tarda i els dissabtes durant tot el dia. La formació serà gratuïta per als 15 primers alumnes que s’hi inscriguin. Més informació en aquest enllaç.

T’agrada la mainada i organitzar activitats? L’Ajuntament de Pals i el Consell Comarcal del Baix Empordà, a través de l’Oficina Jove del Baix Empordà, han organitzat un curs de Director/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil. Aquesta formació, de caràcter intensiu, ofereix l’oportunitat d’aprendre a dirigir equips  de professionals en el món del lleure infantil i juvenil. Els alumnes rebran una titulació oficial, homologada per la Generalitat de Catalunya. L’única condició per a inscriure-s’hi és ser major d’edat en el moment de l’inici del curs.

El curs de Director/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure, i els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes.

 

Calendari i horaris

La formació, d’assistència obligatòria, començarà el proper divendres, 24 de gener, i s’impartirà els caps de setmana de forma intensiva, a Ca la Pruna de Pals (els divendres de 17 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. L’últim dia serà el dissabte, 4 d’abril de 2020).

 

Beques per als primers inscrits

La quota de matriculació serà de 325 €, tot i que els primers 15 alumnes matriculats es beneficiaran d'una beca i el curs els sortirà totalment gratuït.

Consulteu tota la informació relativa al curs i a la inscripció en aquest enllaç. A més, podeu contactar amb l’Oficina Jove del Baix Empordà, trucant al 609 027 720.