Aquest Sant Jordi el celebrem virtualment

17/04/2020

L’objectiu del Sant Jordi 2020 és treure experiències per viure i recordar sempre en una situació excepcional que viu el país.

L’Ajuntament de Pals, a través de l'Àrea de Cultura, proposa a les entitats i agents socials, així com a la ciutadania, de celebrar un Sant Jordi 2020 virtual.

Volem conèixer com vius el Sant Jordi d’enguany a través de fotografies o vídeos relacionats amb la Diada. La iniciativa està oberta a tothom. Com pots participar?

  • Envia una foto d’una rosa del teu jardí, o dibuixada, o de paper o qualsevol altra tècnica.... però realitzada per tu; no s’hi val a agafar-ne una d’internet (en aquest cas, l’Ajuntament no es fa responsable dels drets d’autor). Si vols, pots posar-hi una dedicatòria... La imaginació al poder!
  • Decora el teu balcó i envia’ns una foto de l’espai que has preparat per donar la benvinguda a Sant Jordi.
  • Envia una foto on es vegi  la portada d’un llibre que t’agradaria recomanar o bé grava’t en un vídeo (màxim 2 minuts) amb una recomanació d’un llibre. En fer-ho, primer has de dir el títol del llibre i el nom de l’autor. Poden ser llibres infantils, juvenils, adults i de qualsevol gènere (conte, novel·la, teatre, poesia, assaig, còmic) i temàtica. 
  • Grava un vídeo fent una la lectura d’un petit fragment d’una novel·la o poema,... Es tracta d’aconseguir sumar vídeos i poder fer una lectura conjunta.
  • El format de les gravacions en vídeo ha de ser horitzontal.
  • Fes-ho arribar a santjordipals@gmail.com
  • Data límit per rebre: 21 d’abril

De tot el que ens arribi, es farà un recull per penjar-ho al Youtube i a les xarxes de l’Ajuntament de Pals i així celebrar virtualment un Sant Jordi 2020 des de casa.

Aprofitem aquests línies per agrair la col·laboració de totes les persones i especialment de les dues llibreries de referència més properes al municipi: La Caseta, de Pals i Llibreria el Cucut, de Torroella de Montgrí. Moltes gràcies per la vostra ajuda i suport.

Tot i el confinament celebrem el nostre Sant Jordi i no deixem perdre les tradicions!