Arranjament de voreres del carrer del Golf i millora del Passeig del Grau

20/03/2021

Les darreres setmanes l’Ajuntament de Pals ha iniciat les obres de millora de diversos trams de voreres del carrer del Golf. Així mateix, també s’ha millorat l'asfaltatge en alguns carrers de la platja del Grau, del carrer del Golf, del camí del Vernegar i del carril bici de la platja. En aquestes zones les arrels dels pins havien provocat desperfectes significatius.

D’altra banda també s’estan arreglant trams del paviment del passeig del Grau i s'hi estan canviant els sòcols malmesos. Així mateix s’ instal·laran pilons a tots dos costats del passeig per tal que no hi puguin accedir vehicles motoritzats.

També s’han col·locat estaques de fusta a la zona propera a caseta de les Basses d’en Coll per tal d’evitar l’estacionament de vehicles a la  zona destinada a bicicletes i vianants.

L’Ajuntament de Pals té previst properament seguir millorant l’asfaltatge en diversos punts del municipi que es troben en mal estat a causa principalment de les arrels dels arbres i així mateix, continuar amb l’arranjament de diverses voreres del municipi.