Arriba el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter

16/11/2018

Esther Reig, informadora turística de Pals, oferirà la conferència "Els bruels de Pals: llegenda i sardana, patrimoni cultural immaterial del Baix Ter". Consulta el programa aquí

Aquest dissabte 17 de novembre tindrà lloc, a la Sala Polivalent del Centre Cívic d'Ullà, el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter, organitzat pel Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i amb el suport de l'Ajuntament d’Ullà. En aquesta jornada, Esther Reig, informadora turística de Pals, oferirà la conferència "Els bruels de Pals: llegenda i sardana, patrimoni cultural immaterial del Baix Ter".

L'objectiu d'aquest fòrum, obert a tothom, és difondre recerques, investigacions, treballs i projectes que s'han dut a terme al llarg de l'any i que fan referència al territori del Baix Ter. També vol ser un punt de trobada entre els investigadors, estudiants i particulars. Pots consultar tot el programa en aquest enllaç.

Amb la voluntat d'implicar el territori i fer arribar aquestes noves recerques als ciutadans, cada any s'organitza en un poble diferent del territori d'estudi. Des del 2013, el fòrum ha passat per Torroella de Montgrí, Pals, Gualta, Verges, Bellcaire d'Empordà i enguany farà parada a Ullà.

Informació addicional