Arriba la 29a Marxa dels Arrossars de Pals!

20/11/2019

En una jornada marcada per la germanor i l’esport, els participants podran triar entre el recorregut per a tots els públics, de 10 km, i un de més exigent, de 18 km.

Aneu escalfant les cames! Un any més, la vila de Pals serà escenari de la Marxa dels Arrossars, el consolidat esdeveniment lúdico-esportiu que arriba a la 29a edició en plena forma. La jornada, organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 8 de desembre

La Marxa dels Arrossars de Pals arrencarà a les 8.30 h del matí des del Pavelló Esportiu de Pals. Com cada any, l’esdeveniment ofereix dos recorreguts: un curt de 10 km i un més llarg, de 18 km. Els dos circuits a peu estan pensats per a tots els públics i nivells. De fet, l’activitat va dirigida a tota la família i pretén ser, en cada edició, una festa esportiva on el bon ambient i el gaudi dels participants i assistents siguin els principals protagonistes.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia, abans de la sortida, a les 7.30 h. El preu de la participació serà de 8 €. En acabar els recorreguts, hi haurà un servei de dutxes, la Botifarrada popular per recuperar forces i un sorteig de regals dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment. 

L’Ajuntament de Pals us convida a participar en aquesta activitat esportiva i social. Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’ACE El Pedró, a la seva web o enviant un correu electrònic a associacioelpedro@gmail.com. També podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Pals o trucar al telèfon 972 63 73 80.