Arriba la cobertura 4G i 5G a Pals 

28/03/2023

Aquest nou servei mòbil permetrà millorar la velocitat de connexió a internet, amb una millor cobertura en interiors i una cobertura més ampla.  

Des de l’empresa Llega 700 s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Pals per informar que pròximament es trobarà disponible el nou servei mòbil de generació 4G i 5G. L’empresa exposa que aquestes noves xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda.  

La tecnologia utilitzada per prestar aquest servei fa ús de les bandes de freqüència anteriorment utilitzades per la TDT, que permeten una millor cobertura en interiors i una extensió de cobertura més ampla.  

Aquest fet podria portar l’aparició d’algunes afectacions en la recepció de la TDT, i per això l’empresa posa a disposició dels usuaris el correu electrònic ayuda@llega700.es i el telèfon 900 833 999 per resoldre qualsevol dubte.  

Un tècnic qualificat per part de l’empresa es desplaçarà fins al lloc de l’afectació i durà a terme les tasques necessàries per solucionar el problema. Tot això sense cap cost per l’usuari.