Arriba la Festa de la Tardor a Pals

09/10/2023

Dos dies plens d'activitats infantils

L'estiu es resisteix a marxar, però a Pals ja preparem l'entrada a la tardor. Els dies 27 i 28 d'octubre se celebrarà la Festa de la Tardor 2023. Dos dies d'activitats infantils i familiars en diferents punts del municipi.

El divendres, 27 d'octubre, només hi haurà una proposta, però és ben engrescadora. Serà una sessió de contes sobre la Castanyera, a càrrec de Gisela Llimona. Es durà a terme a la biblioteca municipal, a les 17 hores, i no cal fer reserva de plaça. L'endemà, la programació començarà a les 10 del matí. Fins a les 12 del migdia hi haurà activitats familiars a la plaça de Catalunya, com una Mostra de Dibuix Ràpid infantil i juvenil. L'organització facilitarà els fulls en blanc i els participants hauran de portar els llapis, retoladors i materials de dibuix que més els agradin. Els resultats s'exposarà a la biblioteca fins al 24 de novembre.

Al llarg del matí, l'entitat Anima'ns també organitzarà un circuit de cars ecològics i un espai de jocs de fusta. I a les 12.30 hores, al pati de Ca la Pruna, hi haurà un concert de Let's Rock and Northern Cellos.

La Festa de la Tardor és una iniciativa de l'Ajuntament de Pals, amb el suport de la Diputació de Girona. Totes les activitats són d'entrada lliure i gratuïta.

Informació addicional

  • Festa de la tardor
  • Tardor a Pals